Χρησιμοποιώντας το flash

Πόσες φορές έχετε πει πως δεν έχετε ίχνος φωτογένειας και φαίνεστε στις φωτογραφίες ωσάν τον πισινό του θηλυκού χιμπαντζή;

Σήμερα, χρειάστηκα 2 φωτογραφίες για μία δήλωση και σκέφτηκα, ποιος τρέχει σε φωτογραφεία τώρα, αφού έχω τα απαραίτητα. Ορίστε τα αποτελέσματα:

Two mugshots of me

Πατήστε για μεγέθυνση

Και οι δύο παραπάνω φωτογραφίες χρησιμοποιούν flash. Η δεξιά είναι σε εσωτερικό χώρο, και όλο το φως προέρχεται από την φωτογραφική. Αυτή η γωνία δίνει τα αφύσικα αποτελέσματα που όλοι έχουμε συνηθίσει, αφού στην καθημερινότητα πάντα το φως προέρχεται από αλλού.

Η αριστερή φωτογραφία τραβήχτηκε στον πρωινό ήλιο, που ερχόταν από αριστερά. Δεξιά υπήρχε άσπρος τοίχος, η αντανάκλαση από τον οποίο γέμισε την δεξιά πλευρά του προσώπου μου. Το flash εδώ είναι βοηθητικό, όπως και επιβάλλεται να είναι. Αν δεν προσπαθούσα να φτιάξω φωτογραφία για ταυτότητα μπορεί και να μην το χρησιμοποιούσα καθόλου και να πάρω και μερικές όμορφες σκιές.

Αναρωτηθείτε αυτά λοιπόν την επόμενη φορά που θα πείτε «πως είμαι έτσι» βλέποντας φωτό σας στο facebook. Εδώ είμαι αγουροξυπνημένος, ακόμα τα μάτια μου έχουνε φωτοφοβία αλλά η αριστερή φωτογραφία, αν και δεν πρόκειται ποτέ να κερδίσει βραβείο είναι σίγουρα ομορφότερη.

Μάθετε να χρησιμοποιείτε το flash σας σωστά! Στην τελική, θέλουμε να σας θαυμάζουμε!

Υπογραφή:

Ο Φωτογράφος

Advertisements
  1. No trackbacks yet.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: